Tisk poslovnih map

Izberite svojo velikost tiskovine, želeno količino pa lahko kadarkoli spremenite v iskalniku.
 1. A4 model 1

  210 x 297 mm

  200 kos že od 704
 2. A4 model 2

  210 x 297 mm

  200 kos že od 704
 3. A4 model 3

  210 x 297 mm

  200 kos že od 704
 4. A4 model 4

  210 x 297 mm

  200 kos že od 704
 5. A4 model 5

  210 x 297 mm

  200 kos že od 704

Kaj je poslovna mapa?

Poslovna mapa je pomembno promocijsko orodje vašega podjetja, saj pogosto predstavlja prvi stik potencialnih strank ali bodočih sodelavcev s podjetjem. Poleg osnovne funkcije, shranjevanja pomembnih dokumentov, poslovna mapa lahko predstavlja namen in filozofijo vašega podjetja.

Pri 300dpi zagotavljamo izdelavo map po najvišjih standardih kakovosti. Naročite jih na naši spletni strani. Zagotavljamo vam:

 • Kakovostno izdelavo in tisk map
 • Enostavno online naročanje, hitro in brezplačno dostavo
 • Ugodne cene in veliko izbiro različnih materialov
 • Veliko izbiro kakovostnih papirjev
 • Po izbiri z mat ali sijaj plastifikacijo

V ujemajoči kombinaciji z mapami vam lahko izdelamo vizitke, kuverte, letake, pisalne bloke itd.

Ko zaključite z nakupom, datoteko, ki ste jo pripravili za tisk (v PDF formatu), naložite na naši spletni strani ali pa nam jo pošljite naknadno preko povezave, ki jo boste prejeli v našem povratnem e-sporočilu.

 

Možnosti izdelave

Pri izdelavi map se lahko odločite za enostranski ali dvostranski tisk, z možnostjo različnih dodelav, kot so zlatotisk, UV lakiranje ali slepi tisk, s katerimi lahko še bolj poudarite posamezne elemente, kot je npr. logotip.

Mape največkrat tiskamo na premazen papir (300 g/m2), možna pa je tudi mat ali sijaj plastifikacija, ki zagotavlja dodatno zaščito in obstojnost barv. Glede na vaše želje in potrebe je možno tudi tiskanje map na različne vrste papirja, kot so recikliran papir, metaliziran papir, strukturiran papir in papir z reliefnimi in teksturiranimi vzorci.

Pri 300dpi imamo v ponudbi standardne velikosti map A4, vendar je možna tudi izdelava map po vaših željah. Širina hrbta je lahko 1 mm, 5 mm ali 8 mm; večja širina hrbta omogoča vstavljanje več dokumentov oziroma katalogov, brošur, zvezkov itd.

Navdušite svoje stranke in zaposlene s profesionalnimi poslovnimi mapami!

Vložne mape ali fascikli so primerni za vsako priložnost; uporabljajo se na poslovnih srečanjih, kongresih in seminarjih, festivalih itd.

 

Kaj morajo vsebovati mapa?

 • Prepoznavnost in brendiranje na sprednjo platnico mape vstavite logotip podjetja in geslo (tagline), če ga imate;
 • Kontakt na notranji in zadnji strani mape navedite osnovne podatke, kot so telefonska številka, e-pošta in spletno mesto ter naslovi družbenih omrežij;
 • Oblikovanje naj bo preprosto in v skladu z vašimi vizualnimi standardi.

Cena tiska map je odvisna od izbranega materiala, velikosti, količine in vrste dodelav. V prijazni spletni tiskarni 300dpi lahko preprosto primerjate izdelke in naročite pravega za vaš projekt.

Na vrh