Tisk vstopnic

Izberite svojo velikost tiskovine, želeno količino pa lahko kadarkoli spremenite v iskalniku.
 1. A7

  105 x 74 mm

  50 kos že od 55
 2. 210 x 50 mm

  210 x 50 mm

  50 kos že od 55
 3. 210 x 74 mm

  210 x 74 mm

  50 kos že od 55

Kaj je vstopnica?

Vstopnica je tiskovina manjšega formata, ki se uporablja za potrebe organizacije množičnih prireditev, kjer mora biti registrirano število obiskovalcev oz. le-ti z vstopnico dokazujejo plačilo obiska prireditve. Na vstopnicah je poseben oštevilčeni del perforiran, da omogoča enostavno odstranitev oz. trganje. Če je vstopnica lepo oblikovana in natisnjena na kvaliteten papir, lahko predstavlja tudi lep spomin na poseben dogodek, tekmo, koncert ...

Pri 300dpi zagotavljamo izdelavo vstopnic po najvišjih standardih kakovosti.

Naročite tisk vstopnic v naši spletni tiskarni! Zagotavljamo vam:

 • Kakovostno izdelavo vstopnic
 • Ugodne cene in veliko izbiro različnih materialov
 • Enostavno online naročanje
 • Brezplačno dostavo
 • Izdelavo vstopnic z možnostjo dodelav (zlatotisk, slepi tisk, UV lakiranje ...)

Ko zaključite z nakupom, datoteko, ki ste jo pripravili za tisk (v PDF formatu), naložite na naši spletni strani ali pa nam jo pošljite naknadno preko povezave, ki jo boste prejeli v našem povratnem e-sporočilu. 

 

Možnosti izdelave

Kakovostno oblikovanje in kvaliteten tisk vstopnic lahko naredi močan vtis na vaše potencialne stranke in obiskovalce. Pri 300dpi je izdelava vstopnic enostavna, lahko izbirate med enostranskim ali dvostranskim tiskom, črno-belim ali barvnim.

Poleg klasične izbire vrste tiska in papirja ponujamo tudi veliko izbiro posebnih strukturiranih, nestrukturiranih in metaliziranih papirjev, pa tudi dodatne možnosti dodelave, kot so zlatotisk, slepi tisk ali UV lakiranje, ki lahko še dodatno poudarijo določene elemente (npr. logotip). Možna je tudi mat ali sijaj plastifikacija vstopnic, ki zagotavlja dodatno zaščito in trdnost.

Pri 300dpi ponujamo izdelavo vstopnic v vseh standardnih in nestandardnih velikostih in oblikah.

Priporočena standardna velikost vstopnic je 210 x 74 mm. Če želite, da vaša vstopnica izstopa, lahko izberete tudi zaobljene robove, vodoravno postavitev vstopnice, zložljive vstopnice ipd.

 

Kaj mora vsebovati dobro zasnovana vstopnica?

Obstaja nekaj ključnih elementov, ki jih mora vstopnica vsebovati, da bo videti profesionalna, pravilna in popolna.

 • Jasno morajo biti označein točen dan, ura, in kraj z natančnim naslovom prireditve. Označena mora biti cena, ki je predvidena za vstop na dogodek ter seveda ime predstave ali dogodka.
 • Vaš logotip mora biti na vidnem mestu. Pri dvostranskih vstopnicah se logotip lahko uporabi tudi kot ozadje;
 • Ime podjetja organizatorja dogodka, naslov, telefonska številka, e-pošta in spletno mesto so osnovne informacije, ki jih mora vstopnica vsebovati. Dobrodošli so tudi podatki o družbenih omrežjih, na katerih ste prisotni in kjer je več informacij o dogodku.
 • Dobrodošli so tudi logotipi glavnih sponzorjev, ki so vam pomagali pri dogodku.

Vstopnice lahko naročite v različnih oblikah, priporočamo pa, da se poslužujete standardnih velikosti.

Cena tiska vstopnice je odvisna od izbranega materiala, velikosti, količine in vrste dodelav. V prijazni spletni tiskarni 300dpi lahko preprosto primerjate izdelke in naročite pravega za vaš projekt.

Na vrh